Go Go Go Deals: extra korting op de Samsung Galaxy S9 64GB

8jan - door Jeroen - 0 - Over Telecom

Profiteer nu van de Go Go Go Deals. U ontvangt extra korting op uw abonnement met de Samsung Galaxy S9 64GB en u betaalt geen aansluitkosten. Raadpleeg onze handige vergelijker en kies vandaag nog voor deze actiedeal.

Over de Samsung Galaxy S9 64GB

De Samsung Galaxy S9 64GB is beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder goud, zwart, paars en blauw. Het toestel heeft de afmetingen 147,7 x 68,7 x 8,5mm en weegt 163 gram en ligt daardoor prettig in de hand. Daarnaast heeft het toestel een camera aan de voorkant met 8 megapixels en aan de achterkant een camera met 12 megapixels. Met een schermresolutie van 1440×2960 en de pixeldichtheid is 570 ppi kunt u prima filmpjes en video’s bekijken op uw gloednieuwe smartphone. Ook kunt u met de Samsung Galaxy S9 prachtige foto’s en video-opnames maken.

Samsung Galaxy S9 64GB vergelijken

Wilt u een Samsung Galaxy S9 64 GB met abonnement aanschaffen of wilt u eerst nog nagaan of er een smartphonedeal is beter bij u past? Om een goede passende keuze te maken voor een nieuw toestel met abonnement kunt u gebruik maken van de telecomvergelijker. Met de telecomvergelijker kunt op een simpele manier een abonnement uitkiezen door middel van het gebruik van de filters. U kunt selecteren op provider, type toestel, en abonnementsspecificaties.

Kies voor een 4G-abonnement

Als u voor een 4G-abonnement kiest dan heeft u de keuze uit verschillende bundels: 1, 5, 10 of onbeperkt GB. Bij alle bundels is onbeperkt bellen inbegrepen. Als er meerdere abonnementen op uw adres zijn dan ontvangt u 2GB extra en 2,50 euro korting per maand met klantvoordeel.

Een eenjarig of tweejarig abonnement?

U kunt kiezen voor een eenjarig of tweejarig abonnement. Sluit u een eenjarig abonnement af dan is het maandbedrag van het abonnement circa een euro hoger dan van een tweejarig abonnement. U kunt zelf kiezen hoe u de Samsung Galaxy S9 64GB gaat betalen, u kunt het toestel in een keer betalen of gedeeltelijk en de rest van het bedrag per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om een verzekering af te sluiten om het toestel te verzekeren tegen val-, stoot- en waterschade en eventueel diefstal.

14 dagen bedenktijd

Na het afsluiten van het abonnement heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Heeft u de Samsung Galaxy S9 64GB al wel in huis en wilt u het abonnement annuleren? Dan kunt u het toestel gratis retour sturen. Het is daarbij wel belangrijk dat u de Samsung Galaxy S9 in de originele verpakking retour stuurt en dat het simkaartje niet gebruikt is.

Bekijk ook onze andere deals

Bent u nieuwsgierig geworden naar andere welkomstkortingen? Bekijk dan bovenstaande overzicht. Met behulp van de handige filters kunt u gemakkelijk en snel op zoek naar de beste smartphonedeals. Zo kunt u hier selecteren welke smartphones u graag in het overzicht wilt zien én kunt u uw abonnementsvoorkeuren aangeven. Op basis van uw selectie staat de beste deal altijd bovenaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − vier =