Essent energiecontract en een gratis Philips Hue startpakket

7jan - door Jeroen - 0 - Over Energie

Wilt u voortaan thuiskomen in een sfeervol verlicht huis én wilt u de komende vijf jaren tegen een vast leveringstarief groene stroom en gas ontvangen? Kies dan voor het contract Groene Stroom en Gas Zeker 5 jaar van Essent. Als u nu dit contract afsluit ontvangt u een Philips Hue startpakket ter waarde van 320 euro helemaal gratis! Deze wordt bij u thuisbezorgd nadat Essent is gestart met het leveren van gas en stroom.

Waaruit bestaat het Philips Hue startpakket?

Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 2x E27 color;
 • Bridge;
 • Lightstrip (2 meter);
 • Philips Hue Go.

Met het Philips Hue startpakket heeft u een set in huis om direct mee aan de slag te gaan. Als u de bridge aan uw router heeft gekoppeld kunt u de Hue lampen via de Philips Hue app op uw smartphone of tablet (iOS en Android) bedienen. De Hue ledlampen zijn te bedienen vanaf elke plek ter wereld. Wel is een stabiele internet- of wifi-verbinding nodig. Zo komt u altijd thuis in een sfeervolle verlichte woning. U kunt de smartverlichting op elk gewenst moment wijzigen. Lampen van Philips Hue zijn compatibel met verschillende smart home platformen zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT en Apple HomeKit.

Hoe krijg ik de gratis Philips Hue startpakket in huis?

Wilt u graag profiteren van deze energiedeal? Dan kunt u uw pakket eenvoudig aanvragen. Eerst dient u een aanvraag in voor het contract Groene Stroom en Gas Zeker 5 jaar. U heeft na het afsluiten van het contract een bedenktijd van 14 dagen. Na de bedenktijd ontvangt u binnen 4 tot 6 weken het Philips Hue startpakket in huis. Essent moet al gestart zijn met het leveren van gas en stroom voordat u het pakket ontvangt.

De voordelen van dit energiecontract

 • U ontvangt 100% Groene Windstroom;
 • 5 jaar lang vaste leveringstarieven;
 • Geen stijgende energieprijzen gedurende de looptijd van het contract;
 • Als klant van Essent kunt u zich aanmelden voor Thuisvoordeel;
 • U heeft 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het contract.

Handige informatie

Heeft u besloten om het contract Groene Stroom en Gas Zeker 5 jaar van Essent af te sluiten? Dan is het goed om rekening te houden met een aantal belangrijke zaken, zodat er geen verassingen achteraf zijn. Op de website van Essent staan alle voorwaarden voor dit contract vermeld. Het is verstandig om deze informatie te lezen.

 • De actie is alleen bedoeld voor nieuwe klanten. Als huidige klant van Essent kunt u zich aanmelden voor Thuisvoordeel. Essent verrast u dan regelmatig met leuke cadeautjes of kunt u sparen voor Airmiles. Als u uw contract wilt verlengen dan kunt u op de site terecht voor een mooi aanbod. Uiteraard kunt u ook overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Vaak biedt dit meer voordeel. Uiteraard kunt u gratis online vergelijken via onze website;
 • Indien u het contract binnen vijf jaar opzegt dan is het mogelijk dat Essent een gedeelte van de aanschafprijs bij u in rekening brengt;
 • Om geen verassingen achteraf te krijgen is het raadzaam de actievoorwaarden op de website nog een goed door te lezen.

Hoe maak ik de overstap naar een nieuwe energieleverancier?

Wilt u graag profiteren van deze welkomstkorting? Start hier direct met energie vergelijken. Hiervoor dient u uw postcode + huisnummer en verbruik in te voeren. Op basis daarvan berekent het systeem welke aanbieder het goedkoopste is. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan. Overstappen kost slechts enkele minuten van uw tijd én u kunt hier flink mee besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =