Alles-in-1 aanbieding van NLE: eerste 12 maanden 10 euro korting!

15nov - door Jeroen - 0 - Over Internet

Van oorsprong is de NLE (Nederlandse Energie Maatschappij) een energieleverancier. Sinds 2016 bieden zij echter ook producten aan op de telecommarkt. Wilt u graag voordelig internetten, bellen en televisiekijken? Dan kunt u kiezen van een alles-in-1 aanbieding van NLE: de eerste 12 maanden ontvangt u nu 10 euro korting.

Kies voor de juiste internetsnelheid

Als u kiest voor een alles-in-1 aanbieding van NLE, heeft u keuze uit verschillende internetsnelheden. Zo kunt u kiezen voor een klein pakket met 20 mb/2mb internetsnelheid, maar kunt u ook kiezen voor 100/10 mb. Ook biedt deze aanbieder een aantal glasvezelpakketten aan. Dit is (nog) niet beschikbaar door heel Nederland, maar met behulp van de postcodecheck kunt u gemakkelijk nagaan wat de mogelijkheden zijn op uw woonadres.

Televisiekijken en bellen

Bij iedere alles-in-1 aanbieding van NLE kunt u veel televisiezenders bekijken en kunt u voordelig bellen. Standaard omvat het televisiepakket maar liefst 117 zenders en kunt u het pakket aansluiten op vijf verschillende televisies in huis. Zo kan iedereen in huis worden voorzien van kwalitatieve televisie tegen een scherp tarief.

Extra korting voor energieklanten van NLE

Bent u ook al energieklant bij NLE? Dan ontvangt u ook eenmalig een combikorting van 25 euro. Daarmee bespaart u dus niet alleen een tientje per maand, maar bespaart u daar bovenop nog eens 25 euro.

Doe de postcodecheck

Wilt u weten of u kunt profiteren van de alles-in-1 aanbieding van NLE? U kunt hier internet vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Het is ontzettend belangrijk dat u de postcodecheck uitvoert. Op basis van uw postcode + huisnummer kunt u eenvoudig de beschikbaarheid controleren. De actievoorwaarden staan duidelijk omschreven bij iedere actiedeal. In het geval van een alles-in-1 aanbieding van NLE is de welkomstkorting 10 euro korting voor de eerste 12 maanden.

Hoe kan ik overstappen?

Wilt u graag overstappen naar een nieuwe internetaanbieder? Dan hoeft u alleen nog maar te klikken op de oranje knop ‘bekijken’ op de vergelijkingspagina. Als u hierop klikt, wordt u doorverwezen naar de uitgekozen internetaanbieder. Hier kunt u uw nieuwe internetpakket eenvoudig online afsluiten en bevestigen. Nadat u uw internetdeal heeft afgesloten, heeft u altijd nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kunt u uw pakket nog kosteloos annuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − zestien =