50% welkomstkorting bij About You

16nov - door Jeroen - 0 - Over Winkels

About You is een groot fashionplatform welke actief is in verschillende Europese landen. Tot voor kort hadden veel Nederlanders nog nooit gehoord van de webshop. Na een grote marketingcampagne in 2017 had het bedrijf zo’n 2,5 miljoen klanten verspreid in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland en Polen. Nog steeds biedt het fashionbedrijf leuke aanbiedingen: ditmaal een 50% welkomstkorting bij About You. Profiteer vandaag nog van deze deal. Deze deal is voor een beperkte tijd beschikbaar.

Over About You

About You is een fashion webshop met meer dan 1.000 verschillende merken. Op de website heeft u keuze uit ruim 200.000 verschillende producten. Het is dus geen kleine webshop en de fashionaanbieder kan zich meten met andere grote webshops, waaronder concurrent Zalando. In 2017 had het bedrijf, zoals hierboven beschreven, 2,5 miljoen klanten. Inmiddels, in 2018, is dit bestand al vergroot naar ruim 3 miljoen (actieve) klanten. Het bedrijf heeft de ambitie om nog meer te groeien en biedt daarom deze leuke welkomstkorting.

Merken

Via de webshop kunt u verscheidene kleding bestellen, maar ook heeft u keuze uit talloze merken. Zo kunt u hier onder andere terecht voor producten van Nike, Only, Tom Tailer, Jack & Jones en uiteraard het eigen merk: About You. In het merkenoverzicht op de fashionwebsite kunt u in een oogopslag zien welke merken er allemaal beschikbaar zijn op de website.

Hoe krijg ik 50% welkomstkorting bij About You?

Wilt u graag profiteren van 50% welkomstkorting bij About You? Dan hoeft u daar gelukkig niet al te veel voor te doen. U kunt namelijk simpelweg surfen naar de website van de fashionwebshop. De interessante korting is beperkt geldig en is beschikbaar voor nieuwe klanten. Houd er rekening mee dat dit een tijdelijk deal is, dus wees er snel bij.

Benieuwd naar andere welkomstkortingen? Bekijk ons complete overzicht en bespaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 5 =