De eerste 12 maanden 10 euro korting bij internet + tv van NLE

11jan - door Jeroen - 0 - Over Digitale televisie

De NLE (Nederlandse Energie Maatschappij) is van oorsprong een energieleverancier. In 2016 is het bedrijf echter gestart met het aanbieden van internet-, televisie- en telefonieabonnementen. Zoekt u een voordelig internet + tv abonnement? Dan is een abonnement van NLE misschien wel iets voor u. U krijgt de eerste twaalf maanden 10 euro korting op uw abonnementskosten. Dat is een korting van maar liefst 120 euro!

Televisiekijken

In de televisiepakketten zitten standaard 117 zenders. Het pakket kunt u aansluiten op vijf verschillende televisies in huis. Zo is er nooit meer discussie over wie welk programma wil kijken.

Welke internetsnelheid kiest u?

NLE heeft verschillende internetsnelheden beschikbaar voor de alles-in-1 aanbiedingen. U kunt een klein pakket nemen van 20mb/2mb internetsnelheid of een groter pakket van 100mb/10mb internetsnelheid. NLE biedt op veel plekken in Nederland ook glasvezelpakketten aan. Deze pakketten zijn nog niet in heel Nederland beschikbaar. Op de site van NLE kunt u via de postcodecheck eenvoudig nagaan of een glasvezelpakket op uw adres geleverd kan worden.

Speciaal voor klanten van NLE

Als u al energie afneemt bij NLE dan ontvangt u ook nog een combikorting van 25 euro. Naast de 10 euro korting per maand krijgt u dus ook nog een extra eenmalige korting van 25 euro. Dat is dus weer extra veel voordeel.

De postcodecheck

Wilt u graag gebruikmaken van de internet + tv deal van NLE? Dan is het handig om via ons eenvoudige vergelijkingssysteem internet te vergelijken. Als u uw postcode en huisnummer invult dan weet u binnen een paar seconden of er voor u mogelijkheden zijn. Bij elke actiedeal staan de voorwaarden duidelijk omschreven. Kiest u voor het abonnement van NLE? Dan ontvangt u de eerste 12 maanden 10 euro korting. Uiteraard zijn er ook nog andere pakketten waar u uit kunt kiezen. Goed vergelijken is daarom erg belangrijk om zodoende altijd te kiezen voor de beste deal.

Wat u moet doen om over te stappen?

Heeft u besloten om over te stappen naar een nieuw internetaanbieder? Op de vergelijkingspagina kunt u uw keuze maken. Door te klikken op de oranjeknop “bekijken” wordt u doorverwezen naar de aanbieder van uw keuze. U kunt dan uw nieuw gekozen abonnement snel en simpel online afsluiten. U heeft 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het abonnement, u kunt gedurende deze periode zonder kosten annuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 9 =